Naujienos

„BIOK laboratorija“ auga sparčiau negu visa kosmetikos rinka

2013 04 16

UAB „BIOK laboratorija" per pirmą šių metų ketvirtį pasiekė 4,4 mln. litų apyvartą  arba net 22% daugiau nei pernai, nors mažmeninėje kosmetikos rinkoje nėra ryškaus vartojimo augimo. Itin geriems pardavimo rezultatams daugiausiai įtakos darė produktų inovacijos bei kelis kartus išaugęs eksportas.

„Šiais metais tobuliname savo produktus visomis prasmėmis: nuo naujų pažangių  ingredientų iki gražesnių, patogesnių pakuočių", sako „BIOK laboratorijos" rinkodaros vadovė Romualda Stragienė. „Smagu, kad Lietuvoje atsiranda profesionalių pakuočių dizainerių, kurie sugeba suderinti naujas stiliaus ir mados tendencijas bei šiuolaikines gamybos technologijas, atsižvelgdami į savo užsakovo poreikius bei verslo specifiką." R.Stragienė pastebi, kad Lietuvos pirkėjai iš vietinių gamintojų paprastai tikisi žemesnių kainų lyginant su užsienio analogais, todėl tenka atidžiai skaičiuoti rinkodaros išlaidas: „Galime atsisakyti brangiai kainuojančios TV reklamos, bet niekada netaupysime produkto turinio sąskaita."

Šį pavasarį Lietuvos vyrus „BIOK laboratorija" nudžiugino pristatydama specialiai jiems sukurtas naujas vyriškos kosmetikos „Aras" pakuotes. Unikali produktų kodų žymėjimo sistema leidžia greitai identifikuoti reikiamą produktą ir tuo būdu palengvina apsipirkimo procesą. Pirmą kartą Lietuvoje panaudota neslystanti etiketė užtikrina, kad prausiantis kosmetikos priemonė neišsprūs iš šlapių rankų, o patį flakoną galima patogiai statyti tiek ant kamštelio, tiek ir ant dugno. Vyriškos kosmetikos priemonių seriją šiais metais dar papildys nauji produktai asmens higienai bei odos priežiūrai po skutimosi.

Moterims visada buvo aktualu atrodyti jaunai, todėl ir lietuviškos kosmetikos gamintojai nuolatos ieško naujų pažangių ingredientų, skirtų kovoti su odos senėjimo procesais. Šį kartą prie naujų produktų kūrimo prisidėjo ir Lietuvos  plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos draugijos pirmininkas Dainius Balčiūnas bei specialistai iš estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos „Grožio pasaulis". Pirmą kartą „BIOK laboratorijos" produktų gamybos panaudota veiklioji medžiaga „transcutol", iki šiol aktyviai bandyta tik medicinoje.

 „BIOK laboratorija" toliau aktyviai vysto eksportą į kaimyninę Latviją - šiais metais pasirašyta nauja sutartis su „RIMI" prekybos tinklu. Taip pat savo produkciją siunčia į Baltarusiją, Rusiją, Lenkiją, Gruziją ir kitas šalis. Populiariausia lietuviškos kosmetikos prekė kitose rinkose - dantų pasta „Ecodenta",  dabar užregistruota ir Europos Sąjungos prekių ženklų registre.

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.