Naujienos

Paplūdimio krepšį keisk į SPA procedūras namuose

2020 08 23

Pastaraisiais mėnesiais mėgavomės vasariškais vėjo gūsiais, karštais saulės spinduliais ir maloniai gaiviomis Baltijos jūros bangomis. Tačiau nerūpestingos vasaros atostogos pamažu baigiasi. Todėl prieš sugrįžtant į darbus „BIOK laboratorija” naujų produktų ekspertė, kosmetologė Gintarė Mykolaitienė paplūdimio krepšį siūlo padėti į šoną ir namuose pasilepinti SPA procedūromis, kurios atgaivins tavo kūną, plaukus ir šypseną!

Švytinčiam veidui

Daugiausia dėmesio G. Mykolaitienė siūlo skirti saulės nubučiuotam veidui. Pirmiausia savo SPA procedūras pradėk nuo švelnaus, tačiau efektyvaus veido valymo. Rinkis valiklius, kurie savo sudėtyje turi raminančių ingredientų, pavyzdžiui, ramunėlių ar medetkų ekstraktų. Po to veidą reikėtų sudrėkinti tinkamu veido kremu. Jį rinkis pagal savo odos tipą. Universalus pasirinkimas visų tipų odai – kremai su vitaminu C ir hialiurono rūgštimi. Mat šie ingredientai skaistina odą, skatina kolageno gamybą ir puikiai drėkina. Tiesa, kokios namų SPA procedūros be veido kaukių. Todėl bent kartą per savaitę veidą palepink drėkinančia, regeneruojančia ar maitinančia veido kauke.

Žvilgantiems ir sveikiems plaukams

Pasirūpinus savo veidu reikėtų nepamiršti ir plaukų, kuriuose, tikime, atsispindi visi vasaros vėjai, maudynės ir saulės vonios. Plaukams atgaivinti puikiai tiks regeneruojančio tipo šampūnai  ir kondicionieriai. Ypač praturtinti natūraliais aliejais, pavyzdžiui, makadamijos ar argano. Mat juose gausu plaukus maitinančių, atkuriančių ir drėkinančių riebiųjų rūgščių ir vitaminų. Taip pat puikiai tiks priemonės su keratinu – jis apsaugo nuo galimų pažeidimų ir grąžina gyvybingumą tau ir tavo plaukams.

Subalansuotai šypsenai

Sakoma, jog gyvenime svarbiausia – rasti pusiausvyrą. Po daugybės sultingų vaisių, miško uogų ir vasara kvepiančių kokteilių būtina atstatyti ir burnos pusiausvyrą. Tam geriausiai tiks dantų pastos su probiotikais. Ar žinojai, jog jie padeda atstatyti ne tik žarnyno, bet ir burnos balansą?

 

Rekomenduojami produktai:

  1. KILIG Hydrating veido kremas normaliai odai
  2. KILIG Hydrating paakių kremas  
  3. MARGARITA Kremas su kolagenu 50ml
  4. MARGARITA Paakių kremas su alavijais 15ml
  5. MARGARITA ECO Beatos virtuvė šampūnas 500ml 
  6. KILIG atkuriamasis šampūnas 500ml
  7. KILIG atkuriamasis kondicionierius-kaukė 250ml
  8. ECODENTA balansą atkurianti dantų pasta su probiotikais
  9. ECODENTA balinamoji dantų pasta jautriems dantims su OMYADENT 100ml
  10. ECODENTA Juoda balinamoji dantų pasta su juodąja naglimi ir Teavigo 100ml

 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.