Naujienos

Išsaugok odos jaunystę

2020 10 02

Ar žinojai, kad odos jaunystei užtikrinti nebūtina ieškoti įmantrių sudedamųjų dalių? „BIOK laboratorija“ naujų produktų ekspertė, kosmetologė Gintarė Mykolaitienė atskleidžia, kad Baltijos šalių gyventojams jaunatviškai atrodančią odą gali padėti išsaugoti baltiški ingredientai.

Gamtos gėrybės jaunystei

Baltijos šalių gyventojams reikalinga kitokia odos priežiūra nei kitų regionų gyventojams. Mat mūsų odą rečiau nei, pavyzdžiui, pietiečius palepina saulės spinduliai, o dėl vyraujančio šaltesnio klimato reikalingi riebesni, sudėtyje daugiau lipidų ir vietinių produktų turintys kremai. Mat metams bėgant silpnėja riebalinių liaukų veikla, vyksta hormonų pokyčiai, dėl kurių plonėja odos lipidinis sluoksnis, todėl svarbu jį nuolat stiprinti.

Renkantis senėjimą stabdančią kosmetiką, produktų sudėtyje vertėtų ieškoti baltiškų vaisių ir uogų ekstraktų. Pavyzdžiui, mūsų miškuose augančios mėlynės pasižymi vitamino C ir natūralių pigmentų gausa, taip pat antioksidaciniu požymiu, kurie padeda ne tik stangrinti odą, bet ir stimuliuoti kraujotaką. O štai šalavijų ekstraktas ramina sudirgusią odą bei padeda ląstelėms greičiau atsinaujinti.

Aliejai – natūralus Omega rūgščių šaltinis

Norint kuo ilgiau išsaugoti jaunai atrodančią odą, būtina pasirūpinti, kad ji neprarastų drėgmės, todėl naudingi ne tik tie produktai, kurių sudėtyje gausu uogų ekstraktų. Pravartu ieškoti ir įvairių aliejų, kurie turi polinesočiųjų riebalų rūgščių ir mikroelementų. Brandžiai odai itin tinkamas kanapių sėklų aliejus, nes jis turi naudingų Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgščių. Toks aliejus minkština, drėkina odą ir stabdo senėjimo procesą.

 

Rekomenduojami produktai:

1. MARGARITA ANTI AGE Atkuriamasis veido kremas su mėlynių ekstraktu ir kanapių sėklų aliejumi 55+

2. MARGARITA ANTI AGE Stangrinamasis veido kremas su mėlynių ekstraktu ir kanapių sėklų aliejumi 40+

3. MARGARITA ANTI AGE Stangrinamasis paakių kremas su mėlynių ekstraktu ir kanapių sėklų aliejumi

4. MARGARITA ANTI AGE Atkuriamasis serumas su mėlynių ekstraktu ir kanapių sėklų aliejumi

5. MARGARITA ANTI AGE Dvifazis valomasis vanduo su mėlynių ekstraktu ir kanapių sėklų aliejumi                                

6. MARGARITA Laumių turtai rankų kremas

 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.