Naujienos

„BIOK laboratorijai“ – net trys „Lietuvos metų gaminio“ aukso medaliai

2022 12 22

Lietuvos pramonininkų federacija (LPK) išdalino prestižinius „Lietuvos metų gaminio“ medalius. Aukščiausiais medaliais farmacijos ir chemijos kategorijoje buvo apdovanoti „BIOK laboratorijos“ produktai: „Ecodenta“ dantų pasta su „Vytauto“ mineraliniu vandeniu, „Margarita“ veido kremas su kolagenu ir augaliniu aliejumi bei „Margarita“ Moist&Minerals veido serumas su „Birutės“ mineraliniu vandeniu.

„Kaupiame ekspertizę, atliekame tyrimus, kuriame naujus produktus ir tobuliname turimus jau daugiau nei 30 metų. Natūralumas ir inovacijos yra mūsų pamatinis veiklos pagrindas – apjungiame biologijos, chemijos, dermatologijos, kosmetikos ir odontologijos profesionalų patirtį. Gauti apdovanojimai – dar vienas patvirtinimas mūsų klientams, kad jų pasirinkimas teisingas“, – sako „BIOK Laboratorija“ direktorius Norbertas Žioba.

Didžiausia Lietuvoje kosmetikos gamybos bendrovė „BIOK Laboratorija“ valdo „Margaritos“, „Kilig“ ir „Ecodenta“ prekės ženklus. Šiuo metu bendrovė gamina daugiau nei 250 kosmetikos ir burnos priežiūros produktų. Kasmet atnaujina ir sukuria mažiausiai 50 naujų produktų formulių.

Į burnos priežiūros priemonių kategoriją „BIOK laboratorija“ įžengė daugiau nei prieš dešimtmetį. Tuomet kartu su Lietuvos sveikatos mokslų Odontologijos fakulteto mokslininkais buvo sukurtos naujoviškos dantų pastos ir įregistruotas naujas prekės ženklas „Ecodenta“.

„Pasak odontologų, viena svarbiausių dantų pastos funkcijų – dantų emalio remineralizacija. Todėl kilo mintis sukurti dantų pastą su daugiausia mineralinių medžiagų Baltijos šalyse turinčiu mineraliniu vandeniu „Vytautas“. Pagaminę pirmuosius pavyzdžius ir atlikę efektyvumo tyrimus – įsitikinome, kad mineraliniame vandenyje esantys mineralai prisideda prie dantų emalio stiprinimo. Taip, sujungę mokslo žinias ir gamtos turtus, sukūrėme aukso medalį pelniusią dantų pastą. Įprastai dantų pastų sudėtyje naudojamas paprastas valytas vanduo, čia mes jį pakeitėme „Vytauto“ mineraliniu vandeniu“, – pasakoja „BIOK Laboratorija“ naujų produktų laboratorijos vadovė Gintarė Mykolaitienė.

„Margaritos“ prekinį ženklą sudaro daugiau nei 120 produktų. Didžiuojamės, kad „Lietuvos metų gaminio“ aukso medaliu apdovanoti net du „Margaritos“ produktai. Vienas jų – brandžiai veido odai skirtas kremas su kolagenu ir augaliniu aliejumi. Šio kremo sudėtį sudaro net 98 proc. natūralios kilmės ingredientų. Produktas praturtintas kolagenu ir augaliniais aliejais padeda palaikyti odą stangrią ir elastingą.“, – produktą pristato G. Mykolaitienė. 

„Kitas apdovanojimą pelnęs produktas – „Margarita“ veido serumas su „Birutės“ mineraliniu vandeniu. Tai dar vienas mūsų sėkmingos ir inovatyvios partnerystės įrodymas. Visa „Moist&Minerals“ kosmetikos linija gaminama su natūraliu „Birutės“ mineraliniu vandeniu. Jame esanti mineralų gausa padeda tinkamai funkcionuoti odai, stimuliuoja kolageno sintezę, ramina. O tam, kad odai būtų suteikiamas maksimalus drėkinimas, naudojame skirtingo dydžio hialurono rūgšties molekules“, – pasakoja G. Mykolaitienė.

„Margarita“ odos ir plaukų priežiūros produktai kuriami įkvėpti lietuviškų senųjų odos ir plaukų puoselėjimo receptų, kurie iki šiol perduodami iš kartos į kartą. Dar mūsų močiutės žinojo, kad pieno produktai atkuria prarastą odos drėgmę, ramunėlės ramina, o dilgėlių nuoviras yra veiksminga natūrali priemonė plaukams stiprinti. Anot G. Mykolaiteinės, „Margarita“ šiuos receptus ištobulina ir pritaiko šiuolaikinio skubančio žmogaus poreikiams, bei visiems šeimos nariams, nes „Margarita“ – visų mūsų, lietuviška kosmetika.

Daugiau informacijos apie „BIOK laboratoriją“ rasite čia:

https://www.bioklab.lt/

https://eshop.bioklab.com/



Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.