Naujienos

Tarptautinė kūrybiškumo ir inovacijų diena

2023 04 24

Minėdami tarptautinė kūrybiškumo ir inovacijų dieną didžiuojamės, kad jau daugiau nei trisdešimtmetį kuriame natūralius ir inovatyvius plaukų, odos bei burnos priežiūros produktus.

  • Jūsų odos jaunystei sukurta inovacija – KILIG RETINOL veido odos priežiūros linija, praturtinta retinoliu ir proretinoliu, kurie efektyviai padeda skaistinti odą, mažinti pigmentines dėmes bei palaikyti odos stangrumą.
  • Pirmoji lietuviška ECODENTA dantų pasta su CBD. Pagaminta iš 98% natūralios kilmės ingredientų, papildyta CBD aliejumi ir probiotikais.
  • Mineralais praturtinta kosmetikos produktų liniją mūsų visų odai MARGARITA „Moist&Minerals“ su mineraliniu vandeniu „Birutė“. Šios linijos veido serumas apdovanotas aukso medaliu “Lietuvos metų gaminys 2022”.
  • Greipfrutų skonio ECODENTA dantenas sauganti dantų pasta su arbatmedžių aliejumi, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

Tai – tik keletas jūsų pamiltų produktų, sukurtų pasitelkiant kūrybišką požiūrį, mūsų laboratorijos ekspertų žinias, naujausias technologijas ir inovatyvius sprendimus, kuriuos galite įsigyti mūsų BIOK e-shop puslapyje https://eshop.bioklab.com/.



Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.