Naujienos

Apdovanojimo verta burnos priežiūra: ECODENTA GUM PROTECT dantų pasta – sėkmingiausia 2022-ųjų naujovė

2023 05 07

Kasmetiniuose „NIQ“ geriausių naujovių rinkimuose ECODENTA GUM PROTECT dantų pastai skirta sėkmingiausios 2022 metų naujovės Lietuvoje nominacija! Apdovanojimas skirtas už aukščiausią įvertinimą analizuojant praėjusių metų pardavimų duomenis bei internetinio Baltijos šalių vartotojų tyrimo rezultatus. Mūsų produktas apdovanojimą pelnė burnos priežiūros kategorijoje.

Šis įvertinimas – svarbus mūsų darbo rezultatas, kuris patvirtina nepriekaištingą produkto kokybę ir mūsų laboratorijos įsipareigojimą teikti naujoviškus bei veiksmingus burnos priežiūros sprendimus.

Į burnos priežiūros priemonių rinką įžengėme daugiau nei prieš dešimtmetį. Kiekvienais metais savo klientams pristatome vis inovatyvesnę produkto formulę, integruojame unikalius ingredientus.

Norėdami plėsti asortimentą ir atliepti rinkos poreikį – pasirūpinti jautriomis šypsenomis ir įveikti dantenų problemas, daug dėmesio skyrėme veiksmingų ingredientų atrankai. Džiaugiamės, kad 2022-ųjų naujieną – ECODENTA GUM PROTECT dantų pastą įvertino ir mūsų klientai, kuriems, kaip ir mums, svarbu pasirūpinti dantų apsauga ir jautrioms šypsenoms.

Kuo ši dantų pasta ypatinga?

  • Stiprina dantenas ir apsaugo jas nuo kraujavimo.
  • Yra praturtinta arbatmedžio aliejumi ir gluosnių ekstraktu.
  • Pašalina blogą burnos kvapą.
  • Kovoja su dantų ėduonimi.
  • Padeda išvengti periodontito.
  • Yra malonaus greipfrutų skonio.

Dėkojame už pasitikėjimą ir įvertinimą!

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.