Naujienos

BIOK LAB – kasmetinėje PLMA parodoje „World of Private Label“

2023 05 18

Šis renginys – puiki galimybė užmegzti naujas pažintis ir atrasti inovatyvias idėjas, padėsiančias privačių prekės ženklų projektams sėkmingai veikti ir augti. Parodos lankytojams papasakosime daugiau apie BIOK LAB privačių prekės ženklų gamybos procesus ir bendradarbiavimo galimybes.

Per daugiau nei 30 veiklos metų kosmetikos srityje aktyviai dirbome laboratorijoje ir plėtėme ekspertiškumą kūno, veido, plaukų ir burnos higienos kategorijose, kurdami ir gamindami natūralius ir ekologiškus produktus. Esame patikimas privataus prekės ženklo partneris. Visuomet keliame aukštus draugiškumo aplinkai ir gamtai standartus, griežtai rūšiuojame visas atliekas, renkamės patikimus, socialiai atsakingus žaliavų tiekėjus, prioritetą skiriame lengviau perdirbamoms pakuočių medžiagoms. Išskirtinę produktų kokybę garantuoja mūsų laboratorijoje dirbantys patyrę biologijos, chemijos, odontologijos, dermatologijos bei kosmetologijos profesionalai.

Kviečiame apsilankyti mūsų stende Nr. 9.C16, kur mielai pristatysime savo produkcijos pavyzdžius ir plačiau papasakosime apie galimas partnerystes.



Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.