Naujienos

Į Lietuvos rinką sugrįžo „RASOS“ kosmetika moterims!

2023 06 29

Vienoms šis vardas kelia šiltus prisiminimus, kitoms tai naujos draugystės galimybė. Nesvarbu, ar RASA jums nauja, ar jau žinoma bičiulė – šiandien ji čia tam, kad palaikytų jus ir padėtų suspindėti tiek išorėje, tiek viduje.
 
Lietuvos moterų savigarbos tyrimai rodo, kad kiek daugiau nei šeštadalis šalies moterų turi aukštą savigarbą ir visišką pasitikėjimą savimi.
Norime paskatinti moteris ne tik rūpintis savo išoriniu grožiu, bet ir labiau tikėti savimi! Būtent todėl RASA sugrįžimo kampanijos žinutė yra „Išeik į šviesą“. RASA grįžta padrąsinti ir palaikyti kiekvieną moterį, išryškinti jos išskirtinumą ir žavesį.
Kurdami naujus produktus sujungėme:
  • BIOK LAB ilgametę patirtį;
  • Mūsų bendrą patirtį;
  • Inovatyvias technologijas;
Dėl šių priežasčių naujos formulės yra labai veiksmingos. Juose yra ingredientų, kurie dėl mažos molekulinės masės gali prasiskverbti giliau į odą nei bet kada anksčiau.
Inovatyvūs RASA odos priežiūros produktai gaminami dvigubo testavimo būdu. Pirmiausia produktų kokybė ir efektyvumas tikrinami BIOK laboratorijoje, o vėliau – tarptautinėse nepriklausomose laboratorijose. Tai leidžia pasiūlyti aukščiausios kokybės lietuviškas odos priežiūros priemones už sąžiningą ir daugeliui moterų prieinamą kainą.
 

Daugiau skaitykite: https://www.delfi.lt/uzsakomasis-turinys/rasa-viskas-tavo-rankose/sugrizusi-rasa-moteris-pasitinka-su-puikiomis-naujienomis-93727983

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.