Naujienos

BIOK LAB produktai pelno vis didesnį įvertinimą visame pasaulyje

2023 07 27

Svečiuodamiesi užsienyje nenustebkite išvydę mūsų lietuviškos kosmetikos gaminius – BIOK laboratorijos ekspertų kuriami produktai pelno vis didesnį įvertinimą visame pasaulyje.
 
BIOK LAB verslo vystymo vadovė Aušra Adiklienė atskleidžia, kad užsienio rinkose didžiausio dėmesio sulaukia ECODENTA dantų priežiūros priemonės ir KILIG veido bei kūno priežiūros produktai. BIOK LAB produktai eksportuojami į tokias rinkas kaip Didžioji Britanija, Lenkija, Čekija, Slovakija, Slovėnija, Bulgarija, Austrija, Vengrija, Prancūzija, Vokietija, Nyderlandai,  Ispanija, Šveicarija, Suomija, Saudo Arabija, Malaizija, Singapūras, Sakartvelas bei kitas. Vykdydami pasaulinę plėtrą, šiais metais pradėjome bendradarbiauti su partneriais Jungtiniuose Arabų Emiratuose, Irake, Libijoje.
 
„Pasitelkę savo ekspertiškumą, suprasdami skirtingus kultūrų ir rinkų poreikius bei tendencijas, klientams siūlome keletą skirtingų ECODENTA produktų linijų. Eksporte daugiausiai sėkmės sulaukia „Ecocert“ kokybės ženklu sertifikuota ECODENTA Cosmos Organic dantų priežiūros linija. „Ecocert“ ženklinimas yra vienas pagrindinių ekologiškų ir natūralių grožio produktų kategorijoje. Jis padeda nustatyti, ar produktai tikrai ekologiški ir atitinka aukščiausius ekologiškų produktų kokybės standartus. Tai ypač svarbu Jungtinės Karalystės rinkai. Geriausiai parduodamas produktas unikalių ir išskirtinių produktų kategorijoje yra ECODENTA Black Whitening dantų pasta, kuri sulaukė didelio susidomėjimo elektroninės prekybos kanaluose, įskaitant ir gerai žinomą „Amazon“ platformą“,– dalijasi Aušra Adiklienė.
 
Didžiuojamės gamindami pasaulinio lygio lietuvišką kosmetiką. Mūsų įsipareigojimas siekti inovacijų ir tvarumo tikslų skatina mus ir toliau plėsti savo veiklą naujose rinkose, išlaikant aukščiausią produktų kokybę.
 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.