Naujienos

RASA ir ARAS produktai – jau ir DOUGLAS el. parduotuvėje!

2023 08 31

RASA ir ARAS produktai – jau ir DOUGLAS el. parduotuvėje! Nuo šiol mėgstami BIOK LAB gaminiai bus dar plačiau prieinami mūsų klientams, o DOUGLAS pirkėjai turės galimybę rinktis iš platesnio lietuviškos kosmetikos asortimento.
ARAS Prekės ženklo vadovės Gretos Bagdonaitės teigimu, naujos partnerystės – būtent tai, ko reikia prekės ženklui, po pertraukos sugrįžus į parduotuvių lentynas. „Norisi pasiekti kuo daugiau mūsų vyriškos kosmetikos auditorijos ir skatinti puoselėti savo odą, naudojant kokybiškas veido priežiūros priemones. Partnerystė su pasauliniu kosmetikos ir parfumerijos tinklu įrodo, jog Lietuvoje pagaminta kosmetika nenusileidžia pasaulinio lygio prekės ženklams“, – teigia Greta. 
 
Partnerytės svarbą akcentuoja ir RASA Prekės ženklo vadovė Iglė Janionienė. Bendradarbiavimą su DOUGLAS ji įvardija kaip galimybę dirbti su aukščiausių grožio standartų siekiančiu, didžiausiu Europoje kosmetikos ir kūno priežiūros priemonių prekybos lyderiu.
 
„Tai ne tik kosmetikos prekių platforma, tai – žinios, ekspertiškumas, aukščiausios kokybės produktai ir paslaugos, siekis kurti grožį, būti unikaliems, drąsa naujovėms ir iššūkiams. Tai tos pačios vertybės, kuriomis vadovaujamės ir mes, lietuviškos kosmetikos kūrėjai. Tad šiais metais sugrįžus ARAS ir RASA prekės ženklams mums buvo labai svarbu juos pristatyti kuo platesnei auditorijai. Atsinaujinusi RASA sugrįžo su 14 produktų, skirtų veido odos priežiūrai, o šių metų pabaigoje numatyta išleisti kūno odos ir plaukų priežiūros linijas. Džiugu, kad bendradarbiaudami su DOUGLAS turėsime galimybę pasiekti auditoriją, ieškančią aukščiausios klasės produktų už teisingą kainą ir būsime matomi šalia kitų, lietuvių jau pamėgtų, ar naujų išskirtinių prekės ženklų“, – dalinasi Iglė.
 
DOUGLAS Rinkodaros vadovė Baltijos šalims Violeta Byčiuvienė atkleidžia, kad DOUGLAS internetinės parduotuvės asortimentas yra formuojamas atsižvelgiant į pačius įvairiausius klientų poreikius, tačiau prekių ženklams taikomi aukšti kokybės bei verslo etikos standartai.
 
„Turime ne vieną atvejį, kai įsivesdami prekės ženklą ar produktą įsiklausėme ir į individualius klientų norus bei rekomendacijas. Siekiame internetinėje parduotuvėje turėti kuo platesnį įvairius kainų lygius atliepiantį asortimentą, esame atviri bendradarbiavimui su lietuviškos kosmetikos gamintojais, bet principingi pristatomų prekių ženklų kokybės bei verslo etikos klausimuose“, – atskleidžia Violeta.
 
Kalbėdama apie lietuviškos kosmetikos potencialą, Violeta pastebi, kad mūsų šalies kosmetikos gamintojai puikiai jaučia pasaulinės kosmetikos tendencijas bei labai laiku pateikia rinkai aktualius produktus. „Lietuviškos kosmetikos potencialas mūsų klientų tarpe yra didžiulis ir manau, kad ateityje tradicija rinktis lietuvišką kosmetiką tik gilės. To priežastimi nebebus vien noras „palaikyti savus", bet sąmoningas produkto pasirinkimas dėl jo kokybės, efektyvumo bei kuriamo santykio su klientu.“
 
ARAS ir RASA Prekės ženklų vadovės ryžtingai žiūri į ateities planus ir partnerysčių plėtrą. „Visada esame atviri naujoms partnerystėms, todėl tikimės, kad greitu metu jų ratas dar prasiplės. RASA šūkis – viskas tavo rankose. Juo vadovaujamės ir mes. Drąsiai pasitinkame iššūkius ir visada ieškome naujų unikalių partnerių tiek Lietuvoje, tiek ir už jos ribų“, - atskleidžia Greta ir Iglė.
 
Kviečiame susipažinti su RASA ir ARAS produktų asortimentu: www.douglas.lt
 
#ARAS #RASA #BIOKLAB #DOUGLAS

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.