Naujienos

Susitikime parodoje "Rinkis prekę lietuvišką 2023"!

2023 09 29

Spalio 6-8 dienomis susitikime Kaune „Žalgirio” arenoje vyksiančioje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2023“!  Kaip ir kasmet, parodoje bus eksponuojami išskirtiniai tik mūsų šalyje pagaminti produktai, tarp kurių ir itin platus BIOK LAB kosmetikos asortimentas.
 
BIOK LAB stende pristatysime visus savo prekių ženklus, kur galėsite išvysti tiek pamėgtus ir laiko patikrintus produktus, tiek šių metų naujienas: ECODENTA Black whitening dantų pastą su cinamonu, KILIG Retinol linijos produktus, naujai sugrįžusių ir klientų pozityviai sutiktų prekės ženklų RASA ir ARAS asortimentą. Pristatysime produktų išskirtinumą, kviesime juos išbandyti bei įsigyti itin patraukliomis kainomis. 
 
Užsukę į BIOK LAB stendą taip pat galėsite pasikonsultuoti su mūsų ekspertų komanda, jie atsakys į jums rūpimus klausimus, pasidalins naudingais patarimais bei padės atrasti jūsų poreikius geriausiai atliepiančius lietuviškos kosmetikos ir burnos priežiūros produktus.
 
Iki pasimatymo parodoje!
 
#BIOKLAB#RinkisPrekeLietuviska#LietuviskaKosmetika

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.