Naujienos

Jubiliejinėje 15-oje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2023” ekspertų komisijos įvertinimas ir aukso medalis!

2023 10 10

Jubiliejinėje 15-oje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2023” ekspertų komisijos įvertintas ir aukso medaliu apdovanotas MARGARITA veido kremas su kolagenu ir augaliniu aliejumi.
 
Konkurse dalyvaujantys gaminiai vertinami pagal kokybės, inovatyvumo, draugiškumo aplinkai, tvarumo ir kitus kriterijus. Na, o mums didžiausias įvertinimas, kad laiko patikrintos formulės MARGARITA stangrinamasis veido kremas pripažintas ne tik ekspertų, tačiau jau daugelį metų yra jūsų Nr. 1 pasirinkimas MARGARITA veido kremų kategorijoje.
 
Kreme esantis kolagenas bei augaliniai aliejai palaiko natūralią odos drėgmę, suteikia odai stangrumo, elastingumo bei pamaitintos odos išvaizdą. Priemonė nekemša porų ir gali būti naudojama kaip makiažo pagrindas.
 
Mus jungia mūsų galinga gamta ir vertybės. Nuo 1988 m. kuriame produktus odai ir plaukams, stiprindami jų grožį mūsų laboratorijos žiniomis ir ingredientų iš gamtos galiomis moderniame pasaulyje.

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.