Naujienos

Išskirtinis dėmesys ir įvertinimas parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2023“. RASA – viskas tavo rankose!

2023 10 17

Pavasarį rinkai pristatyta atsinaujinusi RASA veido priežiūros linija sulaukė ne tik didelio klientų susidomėjimo, tačiau ir ekspertų įvertininimo - RASA AGE CONTROL FORMULA stangrinamasis veido ir kaklo serumas jubiliejinėje 15-oje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2023” laimėjo aukso medalį! Tai didelis įvertinimas ir pasiekimas visai BIOK LAB ekspertų komandai.
 
Laboratorijos ekspertų sukurtas serumas skirtas brandžiai odai prižiūrėti akimirksniu drėkina odą, padaro ją lygesnę, skaistesnę, elastingesnę, suteikia stangrinamąjį efektą ir švelnumo pojūtį. Serumo sudėtis praturtinta avokadų aliejumi, vitaminu E, hidrolizuota hialurono rūgštimi, jūros dumblių ekstraktu ir peptidais. Serumo efektyvumas patvirtintas nepriklausomoje laboratorijoje atliktų tyrimų metu, kuomet nustatyta, kad naudojant šį produktą 4 savaites oda tapo lygesnė 12%, o raukšlių gylis sumažėjo 17%!
 
Serumas ne tik gerina odos tekstūrą, padeda naikinti smulkias linijas ir raukšles, bet ir užtikrina natūralų odos drėgmės balansą bei apsaugo nuo žalingų aplinkos veiksnių. Serumą galima naudoti vieną arba kaip papildomą drėkinamąją ir stangrinamąją priemonę, įlašinus jo į savo mėgstamą veido kremą. Tinkamas naudoti kaip makiažo pagrindas. Tinka visų tipų odai prižiūrėti.
 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.