Naujienos

Atrask kosmetikos RASA naujienas plaukų priežiūrai!

2023 11 30

Prekės ženklo RASA sugrįžimas - vienas svarbiausių šių metų įvykių visai BIOK LAB komandai. Vis daugiau Lietuvos moterų atranda veiksmingas kosmetikos RASA veido odos priežiūros priemones, kurios rinką pasiekė dar vasaros pradžioje, ir besidalindamos gerais atsiliepimais ir rekomendacijomis teiraujasi, kokiomis dar naujienomis nustebinsime.
 
Atliepdami mūsų klientų poreikius ir sekdami rinkos tendencijas rudenį pasitikome pristatydami kosmetikos RASA naujienas kūno ir plaukų grožio puoselėjimui. Šįkart – ypatingas dėmesys plaukų priežiūrai, nes sveiki ir išpuoselėti plaukai yra neatsiejama pasitikėjimo savimi dalis. Mūsų laboratorijos ekspertai, remdamiesi savo ilgamete patirtimi ir plaukų priežiūros poreikių analize, kruopščiai atrinko veikliąsias medžiagas ir sukūrė tris unikalias produktų linijas. Kiekviena jų – skirta skirtingiems plaukų tipams ir problemoms.
 
Drėkinamoji RASA „HYDRO INTENSE SYSTEM“ linija intensyviai drėkina ir atgaivina itin sausus plaukus nuo šaknų iki pat galiukų. Plaukai tampa sveikesni, gyvybingesni, lengvai iššukuojami bei švelnūs kaip šilkas, o sudėtyje esantys aliejai, vitaminas E ir betaino ekstraktas veiksmingai stiprina plaukus, suteikia jiems žvilgesio.
 
Stiprinanti ir atkurianti pažeistus plaukus RASA „HAIR REPAIR SYSTEM“ linija pasižymi itin veiklia formule – laboratorijos ekspertų atradimai ir vertingi ingredientai veiksmingai atstato pažeistus plaukus, atkuria natūralų jų blizgesį. Sudėtyje esantys avokadų, alyvuogių aliejai ir kreatinas giliai drėkina, maitina plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir sveikų plaukų išvaizdą. Plaukai tampa paslankūs ir lengvai iššukuojami.
 
Dažytų plaukų spalvos intensyvumą puoselėjanti bei sauganti RASA „HAIR COLOUR SYSTEM“ linija yra skirta dažytų ir šviesintų plaukų priežiūrai. Ji ne tik puoselėja plaukus, bet ir leidžia ilgiau mėgautis pasirinktos spalvos intensyvumu. Sudėtyje esantis migdolų aliejus, hidrolizuotas keratinas, amino rūgščių kompleksas drėkina, suteikia glotnumo, žvilgesio, šilkinio švelnumo.
 
Kosmetikos RASA plaukų priežiūros linija sukurta su meile ir dėmesiu detalėms ne tik pasirūpina plaukų grožiu, bet kartu padeda stiprinti mūsų klienčių pasitikėjimą savimi. RASA – viskas tavo rankose! 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.