Naujienos

BIOK LAB inovacija – pirmoji dantų pastą su gintaro ekstraktu!

2024 04 05

Burnos priežiūros priemones pradėjome kurti daugiau nei prieš dešimtmetį. Kiekvienais metais mūsų įmonė siekia pasiūlyti klientams pažangias ir inovatyvias formules bei atrasti unikalius ingredientus. Neretai ir patys nustembame tuo, ką sugalvoja „BIOK laboratorijos“ mokslininkai.
 
Pristatome gaivinančią balinimo galią su lietuvišku auksu – gintaro ekstraktu, kuris itin vertinamas dėl savo grožio ir naudingų savybių bei dažniausiai randamas Baltijos jūros regione, todėl mūsų laboratorijos ekspertų itin vertinamas. Naujoji dantų pasta – ECODENTA ekspertinės linijos papildymas ir inovacija burnos priežiūros rinkoje baltesniems dantims be apnašų.
 
Kuo ši dantų pasta ypatinga? Balinamoji dantų pasta su gintaro ekstraktu praturtinta ne tik 5% gintaro glicerino ekstraktu, kuris palaiko gerą burnos ertmės būklę, bet taip pat ir 8% ksilitolio, kuris skatina sveiką seilių gamybą, o tai ne tik lėtina apnašų susidarymą, bet ir drėkina burnos gleivinę.
 
Priemonė apsaugo nuo blogo burnos kvapo, švelniai valo dantis ir drėkina burnos gleivinę. Atliktų tyrimų metu buvo nustatyta, kad produktas suteikia ilgalaikę apsaugą nuo apnašų susidarymo.
 
Galime garantuoti, kad jums patiks gelinė dantų pastos tekstūra ir malonus unikalus skonis!

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.