Naujienos

Klientų pasirinkimas: ARAS veido kremas po skutimosi – sėkmingiausia 2023-ųjų naujiena

2024 05 08

NIQ jau 16-ąjį kartą išrinko sėkmingiausias praėjusių metų FMCG sektoriaus naujienas Baltijos šalyse. ARAS veido kremas po skutimosi su propoliu nominuotas kaip sėkmingiausia 2023-ųjų Lietuvoje išleistų skutimosi ir depiliacijos priemonių naujovė!
 
Šiuolaikinėje visuomenėje vyrai vis labiau suvokia tinkamos asmens priežiūros svarbą. ARAS asortimente skirtame vyrams siūlome kasdienius poreikius atitinkančias veido, kūno ir plaukų priežiūros priemones. Sutelkdami dėmesį į naujausias pasaulines kosmetikos tendencijas ir vietinės rinkos poreikius, derindami efektyvius ir natūralius ingredientus su ilgamete patirtimi, per 2023 metus rinkai pristatėme 13 naujų ARAS produktų.
 
Sėkmingiausios naujienos nominacija, atspindinti klientų pasirinkimą ir pirkimo elgseną, yra puikus mūsų atsidavusio darbo įrodymas ir stipri motyvacija visai BIOK LAB komandai toliau siekti tobulumo ir rinkai tiekti aktualius produktus.
 
Kodėl ARAS veido kremas po skutimosi? Produktas sukurtas specialiai vyrų odos priežiūrai ir akimirksniu veikia odą bei patikimai ją ramina ir maitina. Produkto sudėtyje yra propolio, kuris vertinamas dėl odą raminančių savybių. Vitaminas E veikia kaip antioksidantas. Tinka kasdieniam naudojimui kiekvieną kartą po skutimosi.

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.