Naujienos

Pristatome atsinaujinusią BIOK LAB el. parduotuvę

2024 06 06

Pastarieji keli metai stipriai pakeitė pirkėjų įpročius, kuomet kosmetikos rinkoje, kaip ir daugelyje kitų prekių kategorijų, stebima ženkliai išaugusi el. prekybos svarba. El. prekybos vystymas išlieka ir BIOK LAB prioritetuose siekiant gerinti apsipirkimo patirtį, tobulinti pačios el. parduotuvės platformą ir tiekimo grandinę.
 
Gegužės pabaigoje startavo atsinaujinusi BIOK LAB el. parduotuvė. Pirkėjų laukia dar geresnė ir malonesnė apsipirkimo patirtis – pokyčiai apima tiek el. prekybos platformos atnaujinimą, tiek el. prekybos sandėlio modernizavimą.
 
Elektroninės komercijos vadovė Gustė Vaitkūnaitė atskleidžia, kad šis el. prekybos parduotuvės projektas buvo kupinas iššūkių visai komandai.
 
„Siekiame gerinti BIOK LAB el. parduotuvės paslaugų kokybę bei vartotojų pasitenkinimą. Šiam žingsniui turėjome atnaujinti ne tik el. prekybos platformą, bet ir el. sandėlį. Tai iš tiesų pareikalavo visos komandos pastangų ir susitelkimo sprendžiant kilusius iššūkius duomenų perkėlimo etapuose. Turėjome užtikrinti reikalingos informacijos migraciją tarp trijų sistemų. Žinoma, buvo ir nepasiteisinusių idėjų, tačiau tik testavimo būdu pavyko rasti sprendimus, ką galime padaryti kitaip. Atsinaujinę būsime arčiau vartotojo ir gerinsime jo apsipirkimo patirtį bei pasitenkinimą“, – pasakoja Gustė.
 
Pagrindiniai atnaujinimo projekto tikslai:
 
-        Patogus ir vartotojui lengvai suprantamas el. parduotuvės dizainas
-        Greito produktų pristatymo užtikrinimas (per 1-3 d. d. Lietuvoje)
-        Geresnė vartotojo patirtis (personalizacija)
 
Atnaujinimo etapai prasidėjo nuo el. prekybos platformos modernizavimo. „Pirmiausia pradėjome nuo techninės dalies testavimo, rinkomės vizualinį dizainą, taip pat, siekiant maksimaliai pagerinti vartojo patirtį apsipirkimo metu, daug diskutavome su marketingo ir prekybos skyriais bei vykdėme duomenų srautų migraciją. Toliau sekė el. prekybos sandėlio keitimo darbai: ieškojome geriausio sprendimo dėl pristatymo ir siuntos pateikimo vartotojui bei produktų perkėlimo. Džiaugiuosi, jog pavyko suvaldyti visus procesus ir šiandien galime klientams pristatyti savo darbo rezultatus“, – kalba el. komercijos vadovė.

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.